Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj  RejestracjaRejestracja 
Sposób na oszczędzanie

Odpowiedz do tematu    Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna » Piszemy bajkę! Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Sposób na oszczędzanie
Autor Wiadomość
inga67

Post Sposób na oszczędzanie Odpowiedz z cytatem
Witajcie!
Macie swój sprawdzony sposób na oszczędzanie? Smile Ostatnio zdecydowałam się na założenie konta bankowe, znalazłam świetny ranking i opinie użytkowników: https://konto-w-banku.pl/najlepsze-konta-bankowe/ i zamierzam załozyć dodatkowe konto, na które będę przelewała co miesiąc jakąs kasę Smile co o tym myślicie? Smile Wydaje mi się, że to świetny sposób na zaoszczędzenie małych kwot!
Sro Wrz 01, 2021 13:49 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sro Wrz 01, 2021 13:49
elizkaa

Post Odpowiedz z cytatem
Warto oszczędzać, zdecydowanie. Trzeba myśleć o przyszłości, a nie tylko żyć dniem dzisiejszym. Tego mnie mój tata nauczył. Dlatego jak weszło https://www.mojeppk.pl/ to ja się z tego programu nie wypisałam i oszczędzam sobie systematycznie na przyszłą emeryturę. Dodatkowe pieniądze będą przydatne.
Wto Lis 30, 2021 20:38 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tola88

Post Odpowiedz z cytatem
A czy wiecie dokładnie jak wyglądają indywidualne konta zabezpieczenia emerytalnego ? Czy warto postawić na takie zabezpieczenie finansowe na przyszłość?
Czy faktycznie dzięki tej opcji można sobie dorobić do swojej emerytury? Czy ktoś z was korzysta z takiego programu?
Pon Sty 31, 2022 23:03 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dżastii

Post Odpowiedz z cytatem
Ja zaczęła ostatnio nieco myśleć o przyszłości... Bo ceny szokują, a jak będzie wyglądać moja emerytura? Kto wie? Dlatego słyszałam, że warto odkładać pieniądze na indywidualne konto emerytalne https://www.nntfi.pl/emerytura/ike . Co sądzicie o tej opcji? Na ile jest ona opłacalna? Bo przykładowo te płatności są pozbawione podatku Belki, a to jest już na pewno jakiś plus.
Sob Mar 05, 2022 07:36 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sob Mar 05, 2022 07:36
Odpowiedz do tematu    Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna » Piszemy bajkę! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: