![Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna](http://www.ar.lublin.pl/img/up/logo.gif) |
Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie
|
|
Autor |
Wiadomość |
inga67
|
|
wyposażenie biura |
|
Witajcie! Mam prosbę, czy może ktos z was oreintuje sie w tematyce wyposazenia biura ? Chodzi mi głównie o krzesła biurowe . Nie bardzo wiem jakie wybrac i na co zwracać szczególna uwagę przy wyborze . Czytałam że meble biurowe powinny być dostosowane do danej osoby tak by siedząc na nim kilkanaście godzin w biurze było nam wygodnie i komfortowo. teraz jest ogromny wybór i nie wiem na co sie zdecydować. Jak Wam się widzi taki fotel profim active
|
|
Czw Paź 11, 2018 14:09 |
|
![](templates/GreenTech/images/spacer.gif) |
Reklama
|
|
Czw Paź 11, 2018 14:09 |
|
Ankomiks
|
|
|
|
Nie znam tej firmy, ale sam szukam obecnie jakiegoś wygodnego fotela biurowego, więc na pewno sprawdzę ich ofertę. Gdybyście jeszcze mieli namiar na producenta dobrych biurek, to też koniecznie dajcie znać ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif)
|
|
Pon Lut 24, 2020 13:22 |
|
nosowek
|
|
|
Pon Lut 24, 2020 15:06 |
|
antek332
|
|
|
|
W każdym biurze meble powinny być bardzo dobre.Sam na przykład ostatnio kupiłem bardzo dobre meble z sklepu internetowego fotele na mrdecor .Dziewczyna mi pogratulowała zakupu.
|
|
Pon Kwi 20, 2020 05:13 |
|
kiszka
|
|
|
|
Tak naprawdę to w tej kwestii mamy szerokie pole do popisu Jest tyle firm, które mają tutaj wiele do zaoferowania. Ja całkiem niedawno szukałam nowej pieczątki firmowej, wiec wiem co mówię. Ostatecznie zdecydowałam się jednak na ex libris pieczątka która najbardziej mi odpowiadała. Plusem z pewnością jest jej wykonanie, z dbałością o każdy detal.
|
|
Sob Maj 08, 2021 21:21 |
|
weekendzior
|
|
|
|
Podeszliśmy do tematu praktycznie i ekonomicznie. Wyposażenie każdego biura wybraliśmy w Ikei. A że troche tych pomieszczeń mamy w iurowcu, to montaż mebli zleciliśmy tej firmie https://montiermebli.pl/montaz-mebli-ikea/ pracują z meblami Ikea nie od dziś, wiec robota aż paliła im sie w rekach. Jeden wieczór i po wszystkim. Na drugi dzien, ludzie mogli normalnie wchodzić na swoje stanowiska
|
|
Nie Maj 16, 2021 12:50 |
|
tola88
|
|
|
|
Za wyposażeniem do biura, to też tutaj https://www.biurowi.pl/pl/c/dlugopisy/150 warto byłoby się rozglądnąć. Sama tam planuję dokonać zakupu, ponieważ w jednym miejscu mogę kupić długopisy automatyczne, produkty piśmiennicze, pieczątki, ale również inne artykuły.
|
|
Czw Maj 19, 2022 12:42 |
|
mery1998
|
|
|
Pią Gru 22, 2023 08:46 |
|
dżastii
|
|
|
|
Bardzo fajny ma być również sklep z artykułami biurowymi Przystanek Papierniczy - kojarzycie? Ponoć tam można spotkać się z bardzo obszernym i zróżnicowanych asortymentem, a także z niewygórowanymi cenami. Realizacja zamówienia odbywa się też bardzo szybko, bo wciągu 48h - także za dostawią długo nie musicie czekać.
|
|
Sob Mar 30, 2024 04:24 |
|
Reklama
|
|
Sob Mar 30, 2024 04:24 |
|
|