Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj  RejestracjaRejestracja 
Biznes i programy
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Odpowiedz do tematu    Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna » Hyde Park Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Biznes i programy
Autor Wiadomość
dżastii

Post Odpowiedz z cytatem
Natomiast jak chodzi o mnie, to czeka mnie jeszcze budowa magazynu, ponieważ mam tyle teraz towaru, że potrzebuję konkretną przestrzeń. W sieci wpadł mi w oko producent hal magazynowych Carcon i zastanawiam się nad tym - czy właśnie do nich się zgłosić, jak chodzi o przygotowanie projektu oraz realizację. Co wy na to?
Nie Sie 25, 2024 12:41 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Nie Sie 25, 2024 12:41
tola88

Post Odpowiedz z cytatem
Kochani, czy wiecie, jak działają poszczególne branże ? Ja na przykład rozważam coś takiego jak https://www.eplan.pl/branze/inzynieria-hydrauliczna , bo jednak w tym zakresie czuję, że mamy tyły, a to nie powinno mieć miejsca. Budowanie w firmie podejścia wielosztandarowego może naprawdę pomóc w dalszym rozwoju. Mam nadzieję, że macie o tym pojęcie i również tak uważacie, tak jak i ja zresztą.
Sob Sie 31, 2024 20:30 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dżastii

Post Odpowiedz z cytatem
A ja pozwolę sobie tutaj wspomnieć o oprogramowaniu https://atomerp.pl/ - bo słyszałam, że pozwala on sprawnie zarządzać finanse, planować poszczególne prace, uspranwia również komunikację i rożne inne aspekty. Także według mnie warto byłoby tutaj postawić na takie rozwiązanie.
Sob Wrz 28, 2024 22:56 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tola88

Post Odpowiedz z cytatem
Jak interesują was Narzędzia do optymalizacji procesów intralogistycznych , jak chcecie usprawnić zarządzanie swoim magazynem itd. To warto tutaj wspomnieć o firmie AVOCADO Soft, która oferuje nowoczesne rozwiązania, jak chodzi o o takie aspekty. U nich znajdziecie wysokiej jakości klasy oprogramowanie
Wto Lis 05, 2024 04:34 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wto Lis 05, 2024 04:34
Odpowiedz do tematu    Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna » Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3
Skocz do: