Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj  RejestracjaRejestracja 
kredyt mieszkaniowy

Odpowiedz do tematu    Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna » Hyde Park Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
kredyt mieszkaniowy
Autor Wiadomość
inga67

Post kredyt mieszkaniowy Odpowiedz z cytatem
Witajcie !Poradźcie mi w jakim banku maja najbardziej korzystne warunki jeśli chodzi o kredyt hipoteczny . Nie bardzo wiem jaki bank wybrać gdzie będą najlepsze warunki. Sporo informacji znalazłem tutaj http://www.kredyt-mieszkaniowy.info , ale chcę abyście poradzili mi także coś z Własnego doświadczenia.
Pon Cze 18, 2018 18:03 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pon Cze 18, 2018 18:03
person

Post Odpowiedz z cytatem
Który najlepszy nie wiem, ale wiem że w banku Raiffeisen mają kredyt mieszkaniowy i 2 razy w roku można obniżyć raty o połowę a raz nawet nie płacić wcale. W okresie wakacyjnym jest to oferta jak znalazł. Który najlepszy nie wiem, ale wiem że w banku Raiffeisen mają kredyt mieszkaniowy i 2 razy w roku można obniżyć raty o połowę a raz nawet nie płacić wcale. W okresie wakacyjnym jest to oferta jak znalazł.
Nie Lip 01, 2018 20:13 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marcyś

Post Odpowiedz z cytatem
Faktycznie bywa tak, że bardzo często pożycza się pieniądze, ale ich spłata później może być sporym wyzwaniem. Z tego co wiem to pomocnym rozwiązaniem może być kredyt gotówkowy na spłatę chwilówek Poznań. Myślę, że warto sobie o tym więcej poczytać.
Pon Sie 29, 2022 13:46 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
iga

Post Odpowiedz z cytatem
Ja też chcę kupić nowe mieszkanie na kredyt, od dewelopera, tak jest najprościej. Teraz w Wawrze powstaje bardzo fajne osiedle Poematu. Godne uwagi są nowoczesne budynki i przestronne, jasne wnętrza. Wokół jest bardzo rozwinięta infrastruktura ułatwiająca codzienne funkcjonowanie.
Wto Paź 25, 2022 10:46 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tafel

Post Odpowiedz z cytatem
Jeśli chodzi o kredyt hipoteczny, polecam https://entremise.pl. Entremise to firma, która naprawdę dba o klienta. Pomogli mi znaleźć najlepszą ofertę kredytową, dostosowaną do moich potrzeb. Ich profesjonalizm i zaangażowanie są godne podziwu.
Sob Kwi 12, 2025 10:26 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sob Kwi 12, 2025 10:26
Odpowiedz do tematu    Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna » Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: