Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj  RejestracjaRejestracja 
auto detailing Gorlice

Odpowiedz do tematu    Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna » Hyde Park Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
auto detailing Gorlice
Autor Wiadomość
sadzik

Post auto detailing Gorlice Odpowiedz z cytatem
Cześć wszystkim! Szukam sprawdzonej firmy oferującej auto detailing Gorlice. Zależy mi na kompleksowej usłudze – zarówno na dokładnym czyszczeniu wnętrza, jak i renowacji lakieru. Chciałbym zabezpieczyć karoserię przed zarysowaniami i poprawić ogólny wygląd samochodu. Czy ktoś korzystał z takich usług w Gorlicach i może polecić dobrego specjalistę? Jakie pakiety detailingowe są najbardziej opłacalne? Chętnie poznam Wasze opinie!
Sro Lut 26, 2025 00:33 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sro Lut 26, 2025 00:33
iga

Post Odpowiedz z cytatem
Czytałam tu https://showcarshine.pl/konserwacja-lakieru-i-quick-detailery/artdeshine-graphene-seal-500ml-trwaly-quick-detailer-spray-sealant.html o takich środkach do autodetailingu i myślę że warto zakupić takie środki do konserwacji lakieru jak chcemy utrzymać go w idealnym stanie nawet jak samochód nie jest najnowszy
Nie Kwi 20, 2025 16:42 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mery1998

Post Odpowiedz z cytatem
Dla mnie to był pierwszy raz z importem, więc trochę stresu było, ale wszystko ogarnęli chłopaki z Sakura Motors - https://www.sakuramotors.pl/ . Pomogli wybrać auto, pokazali aukcje, tłumaczyli, co i jak, bez presji.
Pon Kwi 21, 2025 15:40 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pon Kwi 21, 2025 15:40
Odpowiedz do tematu    Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna » Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: