|
Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
tola88
|
|
Dieta - odchudzanie... |
|
Hejka kochani,
już powoli zima idzie, zbliża się Nowy Rok i myślę nad tym, aby w ramach noworocznego postanowienia - schudnąć. No i tak zastanawiam się w sumie nad dietą pudełkową https://fitkalorie.pl/dieta-dairy-gluten-free/ , bo wydaje mi się najlepszym być rozwiązaniem - co wy na to? Czy ktoś z was ma większe doświadczenie z takimi usługami?
|
|
| Nie Lis 24, 2024 12:16 |
|
 |
Reklama
|
|
| Nie Lis 24, 2024 12:16 |
|
 |
dżastii
|
|
|
|
No nie da się ukryć, że właściwa dieta dla mózgu jest dobra, nie tylko dla figury. Praktycznie to co jemy korzystnie wpływa na wszystko, także warto byłoby przemyśleć sobie to co jemy? Co powinniśmy zmienić w swoim jadłospisie? Warto dla siebie i dla zdrowia.
|
|
| Nie Lis 24, 2024 12:45 |
|
 |
babla
|
|
|
| Czw Gru 12, 2024 09:41 |
|
 |
tola88
|
|
|
|
Ostatnio coraz częściej myślę o zmianie nawyków żywieniowych. Gotowanie po pracy to dla mnie mission impossible, dlatego rozważam catering dietetyczny. Ktoś z Was korzystał z Gastropaczki? Zależy mi na czymś smacznym, ale i konkretnym, bez uczucia głodu po godzinie. Warto?
|
|
| Wto Lip 29, 2025 20:27 |
|
 |
Maska
|
|
|
|
Dziewczyny, znalazłam artykuł o diecie bezglutenowej przy bielactwie https://www.wygodnadieta.pl/blog/bielactwo-dieta-bezglutenowa-wplyw-glutenu Fajnie tłumaczą, jak gluten może wpływać na skórę i zdrowie, a co warto jeść, żeby uzupełnić dietę. Warto przeczytać, jeśli ktoś myśli o ograniczeniu glutenu, a chce to zrobić bezpiecznie i też z korzyściami dla swojego wyglądu oraz zdrowia.
|
|
| Pon Gru 01, 2025 10:10 |
|
 |
Reklama
|
|
| Pon Gru 01, 2025 10:10 |
|
 |
|