Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj  RejestracjaRejestracja 
Dieta - odchudzanie...

Odpowiedz do tematu    Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna » Motoryzacja Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Dieta - odchudzanie...
Autor Wiadomość
tola88

Post Dieta - odchudzanie... Odpowiedz z cytatem
Hejka kochani,

już powoli zima idzie, zbliża się Nowy Rok i myślę nad tym, aby w ramach noworocznego postanowienia - schudnąć. No i tak zastanawiam się w sumie nad dietą pudełkową https://fitkalorie.pl/dieta-dairy-gluten-free/ , bo wydaje mi się najlepszym być rozwiązaniem - co wy na to? Czy ktoś z was ma większe doświadczenie z takimi usługami?
Nie Lis 24, 2024 12:16 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Nie Lis 24, 2024 12:16
dżastii

Post Odpowiedz z cytatem
No nie da się ukryć, że właściwa dieta dla mózgu jest dobra, nie tylko dla figury. Praktycznie to co jemy korzystnie wpływa na wszystko, także warto byłoby przemyśleć sobie to co jemy? Co powinniśmy zmienić w swoim jadłospisie? Warto dla siebie i dla zdrowia.
Nie Lis 24, 2024 12:45 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
babla

Post Odpowiedz z cytatem
Odchudzanie to nie jest łatwa sprawa i na pewno wymaga czasu, wiec warto sie uzbroić w cierpliwosc Wink https://odchudzanie.medicover.pl/jak-zaczac-odchudzanie-nie-glodzac-sie-skuteczne-sposoby-na-zmiane-nawykow-zywieniowych/ podrzucam ciekawy artykul o tym jak zmienic na stale swoje nawyki zywieniowe
Czw Gru 12, 2024 09:41 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tola88

Post Odpowiedz z cytatem
Ostatnio coraz częściej myślę o zmianie nawyków żywieniowych. Gotowanie po pracy to dla mnie mission impossible, dlatego rozważam catering dietetyczny. Ktoś z Was korzystał z Gastropaczki? Zależy mi na czymś smacznym, ale i konkretnym, bez uczucia głodu po godzinie. Warto?
Wto Lip 29, 2025 20:27 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Maska

Post Odpowiedz z cytatem
Dziewczyny, znalazłam artykuł o diecie bezglutenowej przy bielactwie https://www.wygodnadieta.pl/blog/bielactwo-dieta-bezglutenowa-wplyw-glutenu Fajnie tłumaczą, jak gluten może wpływać na skórę i zdrowie, a co warto jeść, żeby uzupełnić dietę. Warto przeczytać, jeśli ktoś myśli o ograniczeniu glutenu, a chce to zrobić bezpiecznie i też z korzyściami dla swojego wyglądu oraz zdrowia.
Pon Gru 01, 2025 10:10 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pon Gru 01, 2025 10:10
Odpowiedz do tematu    Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna » Motoryzacja Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: