Autor |
Wiadomość |
hoye
|
|
|
|
Bardzo dobrym pomysłem na rozwinięcie swoich skrzydeł i zgarnięcie nowych klioentów jest zapoznanie się z ofertami agencji marketingowych lub agencji interaktywna. Ja sam korzystam z usług takiej agencji, która pozycjonuje sklep internetowego z biżuterią. szczerze polecam
|
|
Pon Lut 28, 2022 13:17 |
|
![](templates/GreenTech/images/spacer.gif) |
Reklama
|
|
Pon Lut 28, 2022 13:17 |
|
dżastii
|
|
|
|
Biurokracja w biznesie mnie dobija, tak samo jak ogólnie jak nie wprowadzanie nowoczesności. To niestety, ale zamula firmę, a mój tato tego nie rozumie. Chcę prowadzić przedsiębiorstwo w jego ideach, ale z rozwiązaniami na miarę XXI wieku. Co wy na to powiecie? Na taki sklep magento w sieci?
|
|
Czw Mar 24, 2022 21:26 |
|
tola88
|
|
|
|
A kto u was prowadzi księgowość? Samodzielnie tym się zajmujecie czy może korzystacie z usług fachowców? Ja właśnie przeglądam sobie stronę
https://intaxo.pl/ksiegowi/mazowieckie/siedlce i chyba faktycznie postawię na księgowego, bo chce mieć wszystko dopilnowane kompleksowo. A ja wątpię, żebym samodzielnie wszystko ogarnęła.
|
|
Czw Kwi 07, 2022 09:22 |
|
mery1998
|
|
|
Pią Wrz 16, 2022 08:57 |
|
KasjuszMag
|
|
|
|
Jeżeli nie wiemy, co chcemy robić w życiu to możemy skorzystać ze sklepu franczyzowego pozwoli to mam dostać lepszy start, ponieważ będziemy korzystać z wyrobionej już marki.
|
|
Wto Paź 18, 2022 13:34 |
|
iga
|
|
|
|
Jeśli chodzi o biznes to nie wiem czy znacie ofertę jaką ma inea dla firm ? Myślę że warto się z nią zapoznać bo każdej firmie przyda się szybki internet bez limitów a także dedykowana telefonia czy możliwość korzystania z data center
|
|
Czw Paź 20, 2022 09:52 |
|
dżastii
|
|
|
|
Ja jeszcze odkryłam świetne systemy Atom ERP https://atomerp.pl/funkcje/rozliczenia-pracownikow , który też daje wiele możliwości. Ja chociażby zastanawiam się nad tym, czy go nie wdrążyć, ponieważ przydałoby mi się usprawnienie przy rozliczeniu pracowników. Może wówczas płace będą wychodzi ode mnie na czas, bo czasami zdarzają się opóźnienia.
|
|
Sro Gru 28, 2022 16:47 |
|
tola88
|
|
|
|
Jak myślicie, czy etykiety foliowe to dobry plan dla biznesu, który stara się być ekologiczny? Właśnie sporo o tym myślę i nie mam pewności, jak to ma działać i czy to aby na pewno nasza opcja. Można spróbować także z papierowymi, co wy na to?
|
|
Pią Gru 30, 2022 12:07 |
|
andzelikax112
|
|
|
|
Znalazłam nie tak dawno bardzo dobrą ofertę jak https://enerbat.eu/ . Jeśli chodzi o akumulatory to są one faktycznie bardzo dobrze wykonane, dodatkowo też oferta jest obszerna
|
|
Pon Wrz 25, 2023 07:37 |
|
tola88
|
|
|
|
A co możecie mi napisać o systemie servicedesk OXARI? Czy faktycznie świetnie się sprawdza przy zarządzaniu urządzeniami, pozyskiwaniu na ich temat informacji itd. Co możecie napisać mi więcej o jego zaletach?
|
|
Pon Paź 02, 2023 21:42 |
|
andzelikax112
|
|
|
Pią Paź 06, 2023 12:24 |
|
kiszka
|
|
|
|
A co z księgowścią? Zajmujecie się nią sami, czy zleciliście zewnętrznej firmie ? Bo ja własnie zastanawiam się nad ofertą AFORTI AC ale w pierwszej kolejności chciałabym się dowiedziec,czy ktoś z was miał już do czynienia z tą firmą.
|
|
Nie Paź 29, 2023 08:27 |
|
Idzia
|
|
|
|
![](templates/GreenTech/images/quote_header.gif) |
A co z księgowścią? Zajmujecie się nią sami, czy zleciliście zewnętrznej firmie ? Bo ja własnie zastanawiam się nad ofertą AFORTI AC ale w pierwszej kolejności chciałabym się dowiedziec,czy ktoś z was miał już do czynienia z tą firmą. |
Ja osobiście nie, ale moja znajoma nie narzekała na współpracę z nimi, to co można o nich powiedzieć to to, że są dokładni i znają się na rzeczy, także bez wahania możesz się zdecydować na współpracę z nimi.
|
|
Wto Lis 21, 2023 08:44 |
|
dżastii
|
|
|
|
Mój brat otwiera warsztat samochodowy i praktycznie wszystkim zajmuje się od zera. Dlatego pomagam mu i mam teraz do was pytanie.... Chodzi o ofertę firmy https://septik-szamba.pl/oferta/kanaly-samochodowe/ - co myślicie o ich kanałach samochodowych? Czy naprawdę są takie dobre.
|
|
Czw Lis 30, 2023 14:22 |
|
tola88
|
|
|
|
A czy ktoś z was może kojarzy oprogramowanie erp dla firm Gardens Software ? Tak pytam, ponieważ od jakiegoś czasu zastanawiam się nad tym - jak usprawnić swój biznes i tak rozważam, aby wdrążyć ten system. Ponoć zapewnia on wsparcie różnym branżom i działa na różnych płaszczyznach. Co wiecie więcej?
|
|
Pon Sie 05, 2024 09:26 |
|
Reklama
|
|
Pon Sie 05, 2024 09:26 |
|
|