Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj  RejestracjaRejestracja 
Kącik Bluzgaczy
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Odpowiedz do tematu    Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna » Hyde Park Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Kącik Bluzgaczy
Autor Wiadomość
Stacho

Post Odpowiedz z cytatem
Navion napisał:
Dlaczego więc taka wojna ?
Właśnie, ja nie pojmuje o co ta kłótnia, czy zmieniałem czyjeś posty (np. poprawiając błędy??????????) czy kasowałem posty zawierające błędy?? (skasowałem posty które obrażały innych i były debilne), tak więc napisz mi użytkowniku glęgopsiapsiok co jest źle i dlaczego! Jeśli to za dużo dla Ciebie to nie wypowiadaj się!

glęgopsiapsiok napisał:
Ogłada będzie jak zniknie ten pierdolony regulamin i Stacho nie będzie wpierdalał się tam gdzie nie trzeba i wtrącał swojego pięciu groszy
Więc jesteś buntownikiem, zatem wszystko jasne Razz Nie wiem czy zauważyłeś, ale tak dokładnie to ta cała afery wybuchła o ... nic! Nie uwierzę, że stosowanie się do regulaminu sprawić może komukolwiek jakieś straszne problemy (pomijam tutaj ignorantów, buntowników i temu podobnych osobników bo dla takich jakby nie było to zawsze jest bee nigdy cacy Razz). Stąd niezwykle proste zapytanie: o co Tobie chodzi??

Nieustannie pozdrawiam Very Happy

PS Zauważyłeś może, że to Ty jednak bardziej na "mohera" (cokolwiek to znaczy) się nadajesz? Wszak jeśli chodzi o Forum, masz bardzo konserwatywne poglądy RazzRazz (rzecz jasna to do glęgopsiapsiok ) Cool
Sob Sty 19, 2008 21:00 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sob Sty 19, 2008 21:00
Navion
admin

Post Odpowiedz z cytatem
Powiem tak: Stacho nikogo nie obraża, nie nazywa palantem ani kretynem, nie wybucha z niewiadomych przyczyn i na nikogo nie leje.

Stacho napisał regulamin, ale to JA go wprowadziłem w życie dlaczego więc ciągle krytykujecie Jego ?
Daniel co złego widzisz w tym żeby tu nie było bajzlu ? Gdyby miało być wszystko na kupie to nie byłoby tych wszystkich podtematów itp. Zostały stworzone żeby ułatwiać wymianę informacji :] Co byś powiedział na to gdyby pytania na egzaminy i kolosy były porozrzucane między tematami o samochodach albo czymkolwiek innym? Byłaby kaszana jednym słowem.

To że Stacho zwraca np uwagę na to żeby pisać logicznie i "ortograficznie" to jego święte prawo, tak samo jak twoim świętym prawem jest mówić że nie podoba ci się regulamin. (Forum jako takie służy do wymiany myśli i zabieraniu udziału w dyskusjach i mogą w nich brać udział wszyscy; to tak apropos "pięknej twarzyczki w tym temacie" )

Ale stosowanie wobec innych obraźliwych wyzwisk i chamskich powiedzonek to rzecz marginalna której nikt nie będzie tolerował i będzie to zwalczane - w imię kultury jaką niewątpliwie posiadają studenci.

Ani regulamin ani Stacho nie pożegnają się ze swoimi funkcjami (chyba że na życzenie)

Sob Sty 19, 2008 21:10 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
glęgopsiapsiok

Post Odpowiedz z cytatem
Stacho napisał:

Więc jesteś buntownikiem,
Tak jestem buntownikiem jeśli chodzi o Twój regulamin, nie lobie jak inni udaje że jest dobrze jak, nie można wypowiedzieć sie szczerze o innych osobach, sytuacjach itp. a ten Twój regulamin nakazuje wszystkim być wobec siebie miłym co jest fałszowaniem rzecaywiatości
Stacho napisał:
Nie uwierzę, że stosowanie się do regulaminu sprawić może komukolwiek jakieś straszne problemy (pomijam tutaj ignorantów, buntowników i temu podobnych osobników bo dla takich jakby nie było to zawsze jest bee nigdy cacy Razz). Stąd niezwykle proste zapytanie: o co Tobie chodzi??

to według twoiej definicji nie jestem buntownikiem, ponieważ teraz fakt jest bee, ale wcześniej było cacy

Stacho napisał:
Nieustannie pozdrawiam Very Happy

gdzie moje maniery oczywiście i ja Ciebie pozdrawiam Wink

do miśka
było kiedyś tu finie niestety już tak nie jest zastanawiam się czy warto tu cokolwiek pisać nawet jeśli chodzi o sprawy związane z uczelnia bo sie przekonałem że i tego nie warto tu umieszczać

Sob Sty 19, 2008 21:25 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Stacho

Post Odpowiedz z cytatem
Ach, już mi się nie chce tyle Tobie pisaćVery Happy ale co tam, taki mój los Very Happy
glęgopsiapsiok napisał:
Tak jestem buntownikiem jeśli chodzi o Twój regulamin, nie lobie jak inni udaje że jest dobrze jak, nie można wypowiedzieć sie szczerze o innych osobach, sytuacjach itp. a ten Twój regulamin nakazuje wszystkim być wobec siebie miłym co jest fałszowaniem rzecaywiatości
A gdzie napisałem, że jest idealnie? Czy Twoim zdaniem, szczerość objawia się bluzganiem na lewo i prawo oraz toczeniem piany? Bo jeśli tak to, z przykrością stwierdzam, masz źle poukładany światopogląd! Nie o to chodzi, aby "szczerze" obrażać ludzi, jeno o to aby mądrze im wytłumaczyć, gdzie robią błąd!! Dyskusja, a nie bluzgi! Co do ortografii itp. to tutaj nie ustąpię i dalej będę naciskał aby pisać poprawnie!! Fałszowanie rzeczywistości????? W jaki sposób??? Jak??? Jeśli kogoś nie lubisz, napisać możesz np. „nie lubię Cię, bo ....”, ładnie i nikogo nie obraża i co najważniejsze nie „fałszuje”
rzeczywistości. Razz
glęgopsiapsiok napisał:

to według twoiej definicji nie jestem buntownikiem, ponieważ teraz fakt jest bee, ale wcześniej było cacy
Wcześniej też nie było cacy, nie było też lepiej niż teraz. Nie wiem na czym oparłeś swoje spostrzeżenia. Czy na podstawie wcześniejszych "dyskusji"? Bo jeśli tak, to powiem Ci, że one świadczyły o o czymś wprost przeciwnym Sad
glęgopsiapsiok napisał:

do miśka
było kiedyś tu finie niestety już tak nie jest zastanawiam się czy warto tu cokolwiek pisać nawet jeśli chodzi o sprawy związane z uczelnia bo sie przekonałem że i tego nie warto tu umieszczać
Na wstępie przepraszam, że odpisuje na coś co nie było do mnie adresowane.
A może warto się zastanowić??? Dlaczego nie warto pisać?????? I czy gdyby można było bluzgać czy pisać z błędami (co i tak nie jest specjalnie egzekwowane!!) to wtedy było by warto?????

Pozdrawiam Very Happy
Sob Sty 19, 2008 21:59 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sunshine

Post Odpowiedz z cytatem
każde forum ma regulamin...normalna rzecz... etykieta i netykieta jest na forach, czatach, gr.dyskusyjnych...

Nie Sty 20, 2008 10:47 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
gelo

Post Odpowiedz z cytatem
Ja nie wiem czy w ogóle warto dyskutować tu na takie tematy. moim zdaniem ta cała dyskusja jest niedorzeczna.
Nie Sty 20, 2008 13:58 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Nazwa Skype
Navion
admin

Post Odpowiedz z cytatem
Gelo ma rację ;]

przechodniu... bluzgnij sobie Wink

Nie Sty 20, 2008 15:26 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
gelo

Post Odpowiedz z cytatem
dzięki za moralne wsparcie. Very Happy
Nie Sty 20, 2008 17:22 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Nazwa Skype
Reklama

Nie Sty 20, 2008 17:22
Odpowiedz do tematu    Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna » Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do: