![Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna](http://www.ar.lublin.pl/img/up/logo.gif) |
Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie
|
|
Autor |
Wiadomość |
marcyś
|
|
|
Nie Kwi 28, 2019 23:03 |
|
![](templates/GreenTech/images/spacer.gif) |
Reklama
|
|
Nie Kwi 28, 2019 23:03 |
|
Kolorowa
|
|
|
|
A skoro już o wakacjach mowa, to jak spędzają wakacje Wasze dzieci? Organizujecie dla nich jakieś wyjazdy? Co sądzicie o obozach językowych, takich o jakich mowa na przykład na stronie https://www.speak-up.pl/obozy-jezykowe? Czy Waszym zdaniem warto wysłać dziecko na taki obóz?
|
|
Wto Kwi 30, 2019 10:25 |
|
daniel3332
|
|
|
|
Ja z moją całą rodziną byłem na rewelacyjnych wakacjach w Szwecji .Tam zabraliśmy się busem z firmy https://busnow.pl/polska-szwecja/ .Na pewno bardzo dobrze zrobiliśmy że to wybraliśmy.
|
|
Pon Cze 15, 2020 13:16 |
|
janek3332
|
|
|
Czw Lip 09, 2020 05:30 |
|
komirmer
|
|
|
|
A czy to w ogóle jest w jakiś sposób potrzebne taki sprzęt?
_________________ biurko z szufladą |
|
Sro Sie 05, 2020 18:41 |
|
Karolek33a
|
|
|
|
Jeżeli szukacie fajnych leżaków to mogę wam polecić firmę leżak plażowy . Ja zakupiłam u nich leżaki składane do torby bo lubie ze sobą zabierać leżak, szczególnie jak jedziemy nad wodę. Wygodny leżak naprawdę się wtedy sprawdza. Polecam bardzo wam bo to sprawdzony producent który stawia na wysoką jakość i ładny wygląd.
|
|
Pon Lut 08, 2021 18:27 |
|
Idzia
|
|
|
|
Hm bardzo chciałabym wypocząć, ale jeszcze troszkę muszę czekać na swoją kolej urlopu. Myślałam o [url=www.termycieplickie.pl/Strefa SPA]jelenia góra spa[/url] bo jednak to takie wakacje dają nam taką 100%. Wypoczynek jest totalnie niezbędny w kwestii przemęczenia fizycznego. Ja uważam, że raz na jakiś czas trzeba się tak kompletnie zresetować, spa to genialny pomysł ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif)
|
|
Sro Maj 19, 2021 12:01 |
|
mery1998
|
|
|
|
Osobiście staram się korzystać ze sprawdzonych usług, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Dlatego mogę Wam polecić ofertę mojego ulubionego, nowoczesnego i dobrze zlokalizowanego Hotel Poznań Włoski - Ice Festival Poznań .
|
|
Nie Lis 17, 2024 20:18 |
|
Reklama
|
|
Nie Lis 17, 2024 20:18 |
|
|