|
Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie
|
|
Autor |
Wiadomość |
gelo
|
Married with children |
|
Dla części ludzi jest to serial o rodzinie kretynów na który nie warto nawet patrzeć, dla innych po prostu śmieszny film o rodzinie nieudaczników który ogląda się żeby się pośmiać. Dla mnie to serial z lat dzieciństwa, którego oglądając teraz śmieje się i wzruszam. To serial do którego mam sentyment, który bawi i wbrew pozorów uczy. Pokazuje wyolbrzymione wady amerykańskiej rodziny i wręcz krzyczy do nas "NIE RóBCIE TAK BO SKOńCZYCIE JAK ONI". Każdy z nich ma jakieś wady, niepowtarzalne u pozostałych postaci. np:
Al (Ed O`Nil) to po prostu nieudacznik (sprzedawca butów). Nie potrafi zaspokoić nawet żony (to trudne w 5 sec.)
Peg (Kate Sagal) Cały czas spędza na kanapie oglądając Opre lub Phila i nic poza tym.
Kelly (Christina Applegate) to po prostu blondynka - naprawdę pusta. swego czasu założyła klub "Dajki"
Bud (David Faustino) podobnie jak swój ojciec- nieudacznik, nie może zaliczyć żadnej laski mimo że jest to jedynym celem jego życia.
Marcy (Amanda Barsey) Sąsiadka. Często mylona z chłopcami. Często przypominają się jej traumatyczne wspomnienia z dzieciństwa przeolbrzymione oczywiście.
Mężowie Marcy to zupełne przeciwieństwa.
Pierwszy mąż Steve to kochający i całkowicie podległy swojej żonie człek.
Jefferson czyli drugi mąż Marcy to kobieciarz który zdradza żonę na każdym kroku, nie pracuje gdyż woli podkradać kasę żony. Tak naprawdę nikt nie wie co robił i kim był wcześniej.
Oczywiście wszystkie postacie ewoluują wraz z kolejnymi sezonami serialu
--------------
Na początku Peg trochę nawet gotuje, a rodzina je regularnie. Al chętniej wracał do domu. Bud mimo ciągłych niepowodzeń w końcu zaczyna zaliczać. Kally jaka była głupia taka pozostaje, ale zaczyna pracować. Steve porzuca Marcy, gdyż woli pracę leśniczego. Gdy Jego miejsce przy boku Marcy zajmuje Jefferson, jej życie ulega dużej zmianie- głównie w kwestiach łóżkowych.
A wy co sądzicie o tym serialu. ??
Regulamin, I. pkt 1, ppkt d). Posty połączone KLIK
Dlaczemu dodajesz mi ciągle roboty Pozdrawiam Stacho
|
|
Nie Gru 30, 2007 22:00 |
|
|
Reklama
|
|
Nie Gru 30, 2007 22:00 |
|
|
Navion
admin
|
|
|
dla mnie to poprostu rozrywka ;] fajnie się pośmiać i oderwać od wszystkiego. Zaskakujące jest to że bohaterowie nawet będąc w swojej beznadziejnej sytuacji nigdy nie tracą wiary i dalej uparcie dążą do osiągnięcia celu - bez względu jaki by on nie był.
_________________ aenye aen ichaer, dh'oine aen aenye |
|
Nie Gru 30, 2007 22:11 |
|
|
Stacho
|
Re: Married with children |
|
|
|
A wy co sądzicie o tym serialu. ??
|
No jak dla mnie jest to serial miły dla oka i zabawny, zwyczajnie przyjemnie sie go ogląda, tyle
Pozdrawiam
|
|
Nie Gru 30, 2007 22:24 |
|
|
Navion
admin
|
|
|
Hehe jak widzisz Stachu, ciężkie i męczące jest życie stróża prawa.. zwłaszcza jak się samemu to prawo ustalało
_________________ aenye aen ichaer, dh'oine aen aenye |
|
Nie Gru 30, 2007 23:44 |
|
|
gelo
|
|
|
Za co?? Więcej już nie mogłem napisać w jednym poście. Hmmmm...... czasami mam problem z kompem. Zgłaszam reklamację. Poza tym to był pierwszy taki przypadek.
|
|
Wto Sty 01, 2008 12:54 |
|
|
gelo
|
|
|
widzę że niestety nie znajdę to fanów tego świetnego serialu i ostro nad tym ubolewam.
|
|
Nie Sty 13, 2008 15:10 |
|
|
TomekPopek21
|
|
|
|
Ja właśnie pobieram 12 sezon, już ponad 200 odcinków obejrzałem i każdy wymiata. Serial z odcinka na odcinek jest coraz lepszy a Kely coraz głupsza he he. Ala można zobaczyć jeszcze w Współczesnej rodzinie ale gdzie by nie zagrał zawsze będzie Bundym.
_________________ artykuły biurowe promocja |
|
Pon Sty 28, 2013 11:00 |
|
|
LidiaBorys87
|
|
|
|
Skoro kolega powyżej oglądał wszystkie sezony to może pomoże mi znaleźć jeden odcinek na którym bardzo mi zależy. Szukam odcinka w którym Anty Baby są na wyborach Miss a Marcy z Budem i jego kolegami ruszają za nimi.
_________________ strony www Mińsk Mazowiecki |
|
Nie Mar 31, 2013 17:09 |
|
|
przemekkopaczek
|
|
|
Sob Cze 29, 2013 21:19 |
|
|