Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj  RejestracjaRejestracja 
Married with children

Odpowiedz do tematu    Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna » Film Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Married with children
Autor Wiadomość
gelo

Post Married with children Odpowiedz z cytatem
Dla części ludzi jest to serial o rodzinie kretynów na który nie warto nawet patrzeć, dla innych po prostu śmieszny film o rodzinie nieudaczników który ogląda się żeby się pośmiać. Dla mnie to serial z lat dzieciństwa, którego oglądając teraz śmieje się i wzruszam. To serial do którego mam sentyment, który bawi i wbrew pozorów uczy. Pokazuje wyolbrzymione wady amerykańskiej rodziny i wręcz krzyczy do nas "NIE RóBCIE TAK BO SKOńCZYCIE JAK ONI". Każdy z nich ma jakieś wady, niepowtarzalne u pozostałych postaci. np:
Al (Ed O`Nil) to po prostu nieudacznik (sprzedawca butów). Nie potrafi zaspokoić nawet żony (to trudne w 5 sec.)
Peg (Kate Sagal) Cały czas spędza na kanapie oglądając Opre lub Phila i nic poza tym.
Kelly (Christina Applegate) to po prostu blondynka - naprawdę pusta. swego czasu założyła klub "Dajki"
Bud (David Faustino) podobnie jak swój ojciec- nieudacznik, nie może zaliczyć żadnej laski mimo że jest to jedynym celem jego życia.
Marcy (Amanda Barsey) Sąsiadka. Często mylona z chłopcami. Często przypominają się jej traumatyczne wspomnienia z dzieciństwa przeolbrzymione oczywiście.
Mężowie Marcy to zupełne przeciwieństwa.
Pierwszy mąż Steve to kochający i całkowicie podległy swojej żonie człek.
Jefferson czyli drugi mąż Marcy to kobieciarz który zdradza żonę na każdym kroku, nie pracuje gdyż woli podkradać kasę żony. Tak naprawdę nikt nie wie co robił i kim był wcześniej.
Oczywiście wszystkie postacie ewoluują wraz z kolejnymi sezonami serialu

--------------

Na początku Peg trochę nawet gotuje, a rodzina je regularnie. Al chętniej wracał do domu. Bud mimo ciągłych niepowodzeń w końcu zaczyna zaliczać. Kally jaka była głupia taka pozostaje, ale zaczyna pracować. Steve porzuca Marcy, gdyż woli pracę leśniczego. Gdy Jego miejsce przy boku Marcy zajmuje Jefferson, jej życie ulega dużej zmianie- głównie w kwestiach łóżkowych.

A wy co sądzicie o tym serialu. ??

Regulamin, I. pkt 1, ppkt d). Posty połączone Arrow KLIK

Dlaczemu dodajesz mi ciągle roboty Question Confused Pozdrawiam Stacho
Nie Gru 30, 2007 22:00 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Nazwa Skype
Reklama

Nie Gru 30, 2007 22:00
Navion
admin

Post Odpowiedz z cytatem
dla mnie to poprostu rozrywka ;] fajnie się pośmiać i oderwać od wszystkiego. Zaskakujące jest to że bohaterowie nawet będąc w swojej beznadziejnej sytuacji nigdy nie tracą wiary i dalej uparcie dążą do osiągnięcia celu - bez względu jaki by on nie był.

Nie Gru 30, 2007 22:11 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Stacho

Post Re: Married with children Odpowiedz z cytatem
gelo napisał:
A wy co sądzicie o tym serialu. ??
No jak dla mnie jest to serial miły dla oka i zabawny, zwyczajnie przyjemnie sie go ogląda, tyle Very Happy

Pozdrawiam
Nie Gru 30, 2007 22:24 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Navion
admin

Post Odpowiedz z cytatem
Hehe jak widzisz Stachu, ciężkie i męczące jest życie stróża prawa.. zwłaszcza jak się samemu to prawo ustalało Razz

Nie Gru 30, 2007 23:44 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
gelo

Post Odpowiedz z cytatem
Za co?? Więcej już nie mogłem napisać w jednym poście. Hmmmm...... czasami mam problem z kompem. Zgłaszam reklamację. Poza tym to był pierwszy taki przypadek.
Wto Sty 01, 2008 12:54 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Nazwa Skype
gelo

Post Odpowiedz z cytatem
widzę że niestety nie znajdę to fanów tego świetnego serialu i ostro nad tym ubolewam.
Nie Sty 13, 2008 15:10 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Nazwa Skype
TomekPopek21

Post Odpowiedz z cytatem
Ja właśnie pobieram 12 sezon, już ponad 200 odcinków obejrzałem i każdy wymiata. Serial z odcinka na odcinek jest coraz lepszy a Kely coraz głupsza he he. Ala można zobaczyć jeszcze w Współczesnej rodzinie ale gdzie by nie zagrał zawsze będzie Bundym.

Pon Sty 28, 2013 11:00 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
LidiaBorys87

Post Odpowiedz z cytatem
Skoro kolega powyżej oglądał wszystkie sezony to może pomoże mi znaleźć jeden odcinek na którym bardzo mi zależy. Szukam odcinka w którym Anty Baby są na wyborach Miss a Marcy z Budem i jego kolegami ruszają za nimi.

Nie Mar 31, 2013 17:09 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
przemekkopaczek

Post Odpowiedz z cytatem
To jest 2 odcinkowy odcinek he he pamiętam go ale nie pamiętam tytułu

markowaplus.pl
Sob Cze 29, 2013 21:19 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sob Cze 29, 2013 21:19
Odpowiedz do tematu    Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna » Film Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: