Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj  RejestracjaRejestracja 
Marketing

Odpowiedz do tematu    Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna » Hyde Park Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Marketing
Autor Wiadomość
mery1998

Post Marketing Odpowiedz z cytatem
Dobrze przeprowadzona reklama pozwala dotrzeć do większej ilości klientów. Polecam Wam http://semsos.pl/jak-dziala-buzz-marketing/ , na stronie znajdziecie informacje dotyczące marketingu. W dzisiejszych czasach reklama jest podstawą dobrze prosperującego biznesu. Zapoznajcie się z artykułem dostępnym na stornie. Odpowiedzi na wszelkie pytania znajdziecie na stronie.
Czw Cze 23, 2022 14:53 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Czw Cze 23, 2022 14:53
tola88

Post Odpowiedz z cytatem
Według mnie, Reklamy Google Ads - to podstawa. Chyba za dużo nie muszę tutaj pisać o tym, jakie daje ona efekty, a także na czym polega? Zresztą w sieci jest sporo informacji w tym zakresie, to nawet możecie ten temat nadrobić. Według mnie taka reklama sprawdzi się u każdego, czy to u małych firm, czy dużych, i niezależnie od branży.
Sob Lis 26, 2022 19:21 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dżastii

Post Odpowiedz z cytatem
Reklama jest ważna, a że jest tak wiele opcji w tym zakresie, to warto dokładnie sobie poszczególne przemyśleć. Chociażby folia backlight , to nowoczesna technologia i idealnie sprawdzi się do lekkich konstrukcji reklamy zewnętrznej. Także warto taką opcję też wziąć pod uwagę.
Pon Mar 20, 2023 13:07 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
andzelikax112

Post Odpowiedz z cytatem
Myślę o tym by postawić na usuwanie negatywnych opinii w Google Maps przez https://socialarena.pl/ . Z tego co słyszałam to firma świadczy usługi na naprawdę wysokim poziomie, więc może jednak będziecie zadowoleni ze współpracy
Czw Mar 23, 2023 12:10 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Maksiu

Post Odpowiedz z cytatem
Od pierwszego dnia naszej działalności dbamy o reklamę, współpracując z agencją sxo. Wybranie dobrej agencji marketingowej to klucz do sukcesu
Wto Lip 23, 2024 13:47 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Michal857

Post Odpowiedz z cytatem
No muszę przyznać, że ten artykuł bardzo ciekawy. Myślę, że osoby zainteresowane reklamowaniem firmy w internecie wyciągną z niego mnóstwo ciekawych wskazówek. Ja natomiast mam nieco inny pomysł na marketing firmy. Myślę nad inwestycją w szklanki z nadrukiem. Chciałbym, żebyście podzielili się waszą opinią na ten temat. Czekam na wasze komentarze.
Wto Gru 17, 2024 15:29 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mery1998

Post Odpowiedz z cytatem
Z jakiej formy reklamy korzystacie i dlaczego?

trawy ozdobne
Sro Gru 18, 2024 21:06 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dżastii

Post Odpowiedz z cytatem
A jak podjeść do tematu wybór ambasadora marki ?
Tak pytam, ponieważ szukam metody na promowanie swojego biznesu i zastanawiam się nad influence marketing, ponoć firma Lettly specjalizuje się w tym zakresie. Czy ktoś z was może ma doświadczenie z tą firmą?
Pon Mar 31, 2025 07:23 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tola88

Post Odpowiedz z cytatem
Jeśli szukasz nowoczesnych rozwiązań w zakresie storytellingu i promocji marki, warto zajrzeć na https://keystory.pl/
. To miejsce, gdzie kreatywność łączy się z technologią, a każda realizacja jest dopracowana pod kątem strategii i emocji. Idealne dla firm, które chcą wyróżnić się na rynku.
Sob Lis 29, 2025 14:13 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sob Lis 29, 2025 14:13
Odpowiedz do tematu    Forum Forum Studentów V Roku Ochrony Środowiska UP w Lublinie Strona Główna » Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: